2015

Tak to je on. To je ten útok, který si Bácandy celý rok tak přály a nakonec dosáhly svého :) ČAS 22,80 s podtrhl celou letošní úspěšnou sezónu pro holky. Ještě jednou gratulace!!! 

 

...................................................................................................................

!!!Bácandy jsou kolo před koncem P-H-L už jasné MISTRYNĚ!!!

OBROVSKÁ GRATULACE

JSTE BOŽÍ :D

....................................................................................



 

Předposlední soutěž letošní sezóny máme za sebou a pro Bácáky a Bácandy jsou tu dvě první místa. Bohužel, jedno první místo je od konce tabulky, po nepovedeném útoku se Bácáci propadli na úplné dno tabulky P-H-L 2015. Alespoň na zlepšení nálady máme poslední svůj pokus, tuto sobotu v Hněvkovicích, kde proběhne i závěrečné vyhlášení ligy.

Za to Bácandy, Ty od půlky sezóny chytily formu jako hrom a tři první místa v řadě jim zajistila obhajobu prvního místa v P-H-L. Holky obrovská gratulace a teď v sobotu s klidnou hlavou :D můžete ukázat co ve vás doutná už dlouho :D Chceme po útoku vidět na časomíře svítit čas nejmíň 22 s :D

Takže vše soustřeďme na tuto sobotu do Hněvkovic a všichni si závěr sezóny určitě užijeme...



 

Jak jen shrnout zatím probíhající sezónu? No asi tak, že Bácáci předvádí bídu s nouzí a v tabulce jen klesají a útok za útokem se nedaří. Nevím čím to je, možná jsme ztratili tu správnou motivaci, možná se nám už nechce dosahovat super časů a užívat si sladký pocit vítězství. 

Bácandy se na prolomení smůly také letos načekaly. Ještě do Přáslavic se jim lepila na paty, ale pak se konečně dostaly na výborné časy a umístění tam, kam patří. Vyhouply se na čelo tabulky P-H-L a doufám, že zvládnou poslední dva závody a znovu vystoupají na ten nejvyšší stupínek. Třeba i kluci na záverečném kole v Hněvkovicích ukáží, že stále na ten čas pod 20s. mají. Tak v sobotu v Jiřicích, hodně štěstí!!!



 

Doplnění videí ze Salačky a Přáslavic, článek z těchto soutěží dodám po svatbě :D

 

V sezóně se zatím Bácáci i Bácandy hledají. po 3. kole P-H-L zatím nejsou výsledky, takové, jaké by jsme si přáli, a tak doufáme, že se již tento víkend proberou alespoň Bácandy a urvou v Pacově nějakou pěknou příčku. Jak to tak vypadá, tak Bácáci budou muset toto kolo vynechat, pro malý počet členů v týmu. Počasí bude pěkné, tak alespoň si všichni ostatní tuto soutěž užijí. A o další body se v kompletní sestavě pomereme na nočních závode v Salačově Lhotě.

 

Bácovice 27. června 2015

Druhé kolo P-H-L zavítalo do Bácovic, každoroční sluníčko typické pro tuto soutěž letos, k nelibosti všech, vystřídal déšť. Ale ani nepřízeň počasí soutěži zásadně neubrala na kráse. První dvě kola ukazují, že se týmy stále probouzí ze zimního spánku. Všechny týmy, kromě  Přáslavického „BÉČKA“, kluků z Hněvkovic a ostřílené mazáky z Kletečné, mají na začátku sezóny pomalejší rozjezd a je vidět, že si vše musí teprve sednout. Ale určitě není vyloučeno, že letos tu „17“ některý z týmu pokoří. Nechme se překvapit!

Soutěž v mužské kategorii hodnocené do P-H-L si podmanili kluci z Kletečné. S časem 19,11 s. ukázali, že to s tím třetím vítězstvím v řadě v P-H-L, myslí opravdu vážně. Druhou příčku obsadil s časem 19,57 s. tým z Červené Řečice a potvrdil to, že platí za divokou kartu soutěže. Na třetí místo stačil čas 20,15 s. a zaběhli ho navrátivší kluci ze Samšína, kteří se do ligy zapojili po roční odmlce.

V ženské kategorii ukázaly obhájkyně titulu, domácí děvčata z SDH Bácovic, že se jim zatím lepí smůla na paty. Svůj útok zaběhly po problémech na spoji „béček“ v čase 34,19 s. a tento čas stačil pouze na 4 místo. Třetí pozici urvala děvčata z Jiřic s časem 31, 48 s. Druhou příčku s časem 27,51 s. si vybojovaly holky z Buřenic a nestačily pouze na děvčata z Hněvkovic, která v sobotu ukázala nejlepší formu a s časem 25,10 s. vyhrála soutěž ŽEN.

V kategorii mužů mimo ligu zatím kralují kluci z Kletečné „A“, kteří ještě loni běhali ligu, a tak potvrzují své kvality. Vyhráli s časem 20,09 s. Na druhou příčku za „Kletečáky“ se prosadilo Jiřické „BÉČKO“ s časem 21,93 s. Na třetí příčku vystoupalo družstvo, které má opět zástupce i v lize, a to „BÉČKO“ z Hněvkovic s časem 23,00 s.

Na závěr se nám předvedlo 7 týmů dětí, a všechny ukázaly, že o hasičský sport je do budoucna určitě postaráno :)

Teď už se můžeme těšit na další kola P-H-L a doufat, že tam někdo z chlapů tu „17“ práskne a holky svými útoky budou atakovat tu nepokořenou „22“ :)



 

            Sezóna pro SDH Bácovice začala             

MUŽI 20,42s a ŽENY 34,48s



 

Kontakt

Lukáš Voborník Bácovice 23
Bácovice
39301
bimbinek@seznam.cz